Τώρα το προνόμιο γίνεται δικαίωμα... με Viper Ασφάλεια και Προστασία!!

Επειδή χωρίς επαγγελματική προστασία κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτα ασφαλής,εμπιστευτείτε την ασφάλειά σας στα χέρια μας!
Εμείς,όταν λέμε «η Viper Security είναι εκεί» το κάνουμε πραγματικότητα με ημερήσιο κόστος μικρότερο από τα 30 λεπτά του ευρώ !
Παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών εστιάζοντας στην επιλογή, εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού μας...
Γιατί στη Viper Security  προσλαμβάνουμε χαρακτήρα και εκπαιδεύουμε ικανότητα...
Η δοκιμασμένη απόδοση της ομάδας μας,αποτελεί εγγύηση για την υλοποίηση λύσεων ασφαλείας που ταιριάζουν απόλυτα με τις απαιτήσεις σας.
Άριστοι φύλακες εχέμυθοι, έμπειροι, αναλαμβάνουν την φύλαξη του επαγγελματικού χώρου σας η της οικίας σας και σας εξασφαλίζουν την ησυχία και την ηρεμία που τόσο έχετε ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 
Σας εξασφαλίζουμε προσωπικό φύλαξης σε χαμηλό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος για τις ανάγκες σας σε χρονικό διάστημα από μια μέρα έως απεριόριστα.
* Η Viper Security And Safety είναι σε θέση να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφαλείας με ένστολο προσωπικό ασφαλείας, για αδιάκοπη φύλαξη, όλες τις ημέρες του μήνα, συμπεριλαμβανομένων επίσημων αργιών, Σαββατοκύριακου, νυχτερινής εργασίας, σε 24ώρη βάση.

Τώρα το προνόμιο γίνεται δικαίωμα... με Viper Ασφάλεια και Προστασία!!

Επωφεληθείτε από το σύμφωνο συνεργασίας της Viper Security And Safety με το friends Club,που εντάσσεται στην συνολικότερη στρατηγική προσέγγιση και διαχείριση της συνεργατικής προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων,αλλά και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που βασίζεται στο τρίπτυχο της τοπικής ανάπτυξης, της βιωσιμότητας των τοπικών επιχειρήσεων και της κοινωνικής συνοχής και ασφάλειας.

    Ελάτε και σεις στο club των προνομιούχων συνδρομητών !!
Επικοινωνήστε τώρα με την  Viper Security και ενημερωθείτε για τα νέα ενσωματωμένα προνόμια «eTwinning» στα συνδρομητικά πακέτα της εταιρείας μας !

Απολαύστε Ασφάλεια και Προστασία,αλλά και ειδικές παροχές, προνόμια και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις στο χώρο του εμπορίου, της γαστρονομίας, των θεαμάτων, της εστίασης, της διασκέδασης, της πώλησης προϊόντων, παροχής υπηρεσιών, του τουρισμού κλπ.
 
Όλα αυτά διατίθενται τώρα εντελώς δωρεάν με την κάρτα προνομίων all about  card  στους συνδρομητές/μέλη της Viper Security And Safety !

Για πλήρη επεξήγηση του επιπέδου των υπηρεσιών μας μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε  στον General Director της εταιρείας μας κ. Σπύρο Ηλία,στο τηλέφωνο 6975941591.

Για τα νέα συνδρομητικά πακέτα της εταιρείας μας επικοινωνήστε με το τμήμα  πωλήσεων στο mail :spiros_hlias@hotmail.com

Στη Viper Security And Safety όραμά μας είναι μια κοινωνία στην οποία η ασφάλεια και η προστασία της ζωής και της περιουσίας, θα είναι δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα. Γιαυτό και πραγματικά δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες φύλαξης απέναντι στην ζωή και την περιουσία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σικυωνίων.