Εμείς,όταν λέμε «είναι εκεί»...το κάνουμε πραγματικότητα !

Εδώ στη Viper Security And Safety όραμά μας είναι μια κοινωνία στην οποία η ασφάλεια και η προστασία της ζωής και της περιουσίας, θα είναι δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα.Στις μέρες μας, το θέμα της ασφάλειας,της δικής μας,των ανθρώπων μας και της περιουσίας μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ...
Η εταιρεία μας είναι βασισμένη σε μια φιλοσοφία υπευθυνότητας και επαγγελματισμού που κάνει καθημερινά πραγματικότητα το όραμα της ασφάλειας για την ανθρώπινη ζωή και τον ιδιωτικό χώρο.


Εμείς,όταν λέμε  «είναι εκεί»...το κάνουμε πραγματικότητα !

Η Viper Security And Safety βασίζεται σε έμπειρο προσωπικό πλήρους εξειδίκευσης με διαρκή εκπαίδευση και κατοχή νόμιμων αδειών security.
Γιαυτό και πραγματικά δεσμεύται πως προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες φύλαξης απέναντι στην ζωή και την περιουσία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σικυωνίων. 

 Επικοινωνήστε μαζί μας για πλήρη επεξήγηση του επιπέδου των υπηρεσιών μας και προσαρμόστε στις ανάγκες σας όποιο πακέτο σας ταιριάζει ή ορίστε ένα σχέδιο και μία εφαρμογή που εσείς θα επιλέξετε για να έχετε τον βαθμό της ασφάλειας που επιθυμείτε.


General Director: Σπύρος Ηλίας

τηλ:6975941591